Lifting a Bike

Palvelu työntekijän näkökulmasta

Etufillari - Kohti hiilineutraalia työmatkaliikennettä

 
Woman with Bike

Mikä Etufillari palvelu on?

Etufillari on palvelu työsuhdepyörän hallintaan. Palvelu valvoo verottajan ehtojen toteutumisesta ja työnantajan kanssa sovituista rajoista ja tekee käyttäjälle luontoisedun käytöstä yksinkertaista ja helppoa.

Työntekijän näkökulmasta palvelu mahdollistaa täydellisen vapauden, eli ei kahleita tai rajoituksia – vaan antaa vapauden valita mieleisesi pyörän, silloin kun haluat ja valitsemallasi budjetilla. *

Palvelun ansiosta myös tarvikkeet, kuten pyöräilykypärä ja pyörään tulevat kiinteät lisävarusteet, sekä huolto-, ja korjauskulut voidaan hankkia verovapaana luontoisetuna. Järjestelmä myös automaattisesti laskee pyörälle loppulunastushinnan jo silloin, kun olet vasta valitsemassa pyörääsi. Halutessasi voit siis lunastaa pyörän edullisesti itsellesi käyttökauden päätyttyä.

Bicycle Shop

Miten käytännössä hankin pyörän?

Etufillari Extranet palvelussa voit laskea tarkan vuokra-ajan pyörällesi syöttämällä tiedot pyörästä ja hinnat siihen mukana tulevista tarvikkeista, kuten esim. polkupyöräkypärästä ja muista kiinteästi pyörään tulevista lisävarusteista.

Etufillari palvelu laskee tulevan luontaisedun arvon huomioiden verottajan säännökset ja laskee käyttökauden pituuden. Voit myös hallinnoida itse mahdolliset muutostilanteita.

Luontoisetu on verovapaa, eli siltä osalta et maksa veroa lainkaan.

 

* Huomioi että pyöriä on rajoitetusti saatavilla suuren kysynnän ja koronan aiheuttamien toimitusvaikeuksien vuoksi. Etufillari palvelu huolehtii työpaikkakohtaisista rajoista ja verottajan säännöksistä luontoisetuun hyväksyttävistä asioista, maksimi arvo verovapaalle luontoisedulle on 100 €/kk. Etufillari extranet laskee automaattisesti kauden pituuden, joka voi olla esim. 2 vuotta. Käyttäjä voi kuitenkin itse asettaa kauden pituuden niin halutessaan.

** Edellyttää että työnantajasi on tehnyt sopimuksen Etufillarin kanssa. Mikäli sopimusta ei vielä ole, voit kertoa palvelusta työnantajallesi ja/tai pyytää meitä olemaan työnantajaasi yhteydessä oheisella lomakkeella.