Bicycle Shop

Palvelu työnantajan näkökulmasta

Etufillari - Kohti hiilineutraalia työmatkaliikennettä

 
Business Meeting

Palvelun käyttöönotto

Palvelusopimuksella sovitaan halutusta toimintamallista. Sovitaan rahoituksesta, vakuutuksista, raportoinnista ja tiedonsiirtotarpeista

Päätetään käytettävästä politiikasta luontoisedun suhteen ja miten luontoisetua halutaan työntekijöille tarjota, se voi olla osana nykyistä palkkaa, mutta myös osittain tai kokonaan palkan päälle tuleva erä työntekijän sitouttamiseen.

Voimme pitää lanseeraustilaisuuden puolestanne, jonka jälkeen työntekijät saavat kutsut palveluumme ja voivat aloittaa pyörien ostamisen.

Business Meeting

Etufillari hoitaa päivittäisen tekemisen

Etufillari hoitaa kaikki luontoisedun hallinnointiin liittyvät tehtävät; kuten  pyörien tilauksien ja ostojen käsittelyt, vakuutukset, rahoituksen, huollot, pyörien loppulunastukset käyttäjille tai myynnit ulkopuolelle, muutostilanteiden hallinnoinnin jne. Näiden lisäksi Etufillari huolehtii myös luontoisedun raportoinnista ja tiedonsiirrosta mm. palkanmaksuun. Palvelu sisältää vakio tiedonsiirron, mutta erikseen on mahdollista sopia räätälöidystä integraatiosta.

Lyhyesti sanottuna teemme kaiken sen työn, joka vie päivittäin aikaa.

Maksat kaikki kustannukset kätevästi yhdellä kiinteällä kk-kohtaisella laskulla. Laskulla kaikki kustannukset ovat selkeästi eriteltynä ja sisältävät vain toteutuneet kulut ja hallinnoinnin. Ei liittymismaksua ja edullinen hallinnointi vain 10,50 €/kk/polkupyörä.

Kuukausittaiseen laskutukseen perustuva toiminta tekee käytöstä ennustettavaa ja rakennamme sopimukset joustaviksi, et siis joudu sitoutumaan pitkiin määräaikoihin. Me teemme kaiken työn, joten joustavuuteen yhdistyy myös vaivattomuus.