Emme ole pyöräliike, vaan teemme yhteistyötä pyöräliikkeiden kanssa. 

 

Emme ota pyöräliikkeiltä katetta, mutta haluaisimme toimia laskutuksella. Suomen Asiakastiedon tuoreimman luottoluokituksen mukaan riskiluokkamme on 1, eli kuulumme erittäin pieniriskisiin asiakkaisiin. Suomessa olevista yrityksistä vain n. 15 % on saavuttanut tämän parhaimman riskiluokan.

 

Prosessi pyöräliikkeen näkökulmasta 

1. Jos teille tulee asiakasyrityksemme työntekijä, joka haluaisi ostaa pyörän liikkeestänne ja sanoo että hallinnointi on hoidettu Etufillarin kautta.

2. Asiakkaalla on käytössä meidän www-portaali (myBIKE-palvelu), josta hän voi lähettää tilausvahvistus pyynnön sähköpostiinne.

3. Nyt sähköpostissanne on vahvistus, jossa annamme teille laskutusluvan pyörän ostoon. Tärkeää, tarkistakaa seuraavat asiat:

 

- Vahvistus on tullut info@etufillari.com osoitteesta.

- Viestissä on myös turvakoodi, tarkistakaa sillä, että kyseessä on oikea henkilö. Turvakoodi on ainoastaan teillä ja pyörän ostajalla.

4. Jos teille sopii, niin voitte nyt luovuttaa pyörän ja lähettää meille laskun pyörästä.

5. Ohjeistus laskutusta varten:

Etufillari / Interstealth Oy (Y-tunnus 2093389-5)

Verkkolaskuosoite:  003720933895

OVT-tunnus: 003720933895

Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)

Maksuaika 31 päivää netto.

6. Mikäli teillä ei ole verkkolaskutusta käytössä, voi laskun lähettää sähköpostitse skannauspalveluumme:

003720933895@procountor.apix.fi

 

Laskua ei tule lähettää @etufillari.com-osoitteeseen, eikä postitse etufillarin osoitteeseen.

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

7. Tiedot laskulle:

 

Työntekijän työsähköpostiosoite, yritys, pyörän runkonumero ja arvioitu toimituspäivämäärä tai toimituspäivämäärä, jolloin tilaaja ottanut pyörän vastaan.

8. Mikäli asiakas maksaa osan pyörän hinnasta itse (esim. kalliimpien pyörien kohdalla), niin ylimenevän osan voi maksaa suoraan pyöräliikkeelle. Pyöräliike sitten laskuttaa loppuosan Etufillarilta.

Pyörän lisäksi pakettiin voi kuulua pyöräilykypärä, sekä pyörään tulevat kiinteät varusteet ja huollot. Huolloista saatte vapaasti sopia pyörän käyttäjän kanssa (esim. ensihuolto ja kausihuollot jne. tai miten huoltoja tarjoattekin). Kaikki nämä yhdelle laskulle.

Yritystietomme:

 

Etufillari / Interstealth Oy, Y-tunnus 2093389-5. Osoite: Kuninkaistentie 14 B, 02610 Espoo​ (Huom, ethän lähetä laskuja postitse).

Takaisin ylös