Valitsemasi pyöräpaketti

Polkupyörän hinta

2500

Verovapaan luontoisedun piiriin lasketaan myös varusteet, kuten pyöräilykypärä ja pyörään kiinteästi asennettavat lisävarusteet, sekä huollot ja varaosat.

Varusteet yhteensä

300

Yhteenveto laskelmasta

Pyöräpaketin kokonaishinta

0 €

Valitsemasi pyöräpaketin kokonaishinta, joka on itse polkupyörän, sekä siihen valittujen varusteiden ja huoltojen yhteenlaskettu hinta.

Vuokra

0 €

Vuokra-aika

0 kk

Verovapaa luontoisetu on 100 €/kk, eli 1200 €/vuosi. Tämän takia, mitä kalliimpi pyöräpaketti on, niin sitä pidemmäksi vuokra-aika muodostuu.

Vaikutus nettopalkkaasi

0 €/kk

Luontoisedun verovapaa arvo on 100 €/kk, eli sen sijaan että saisit tämän summan rahapalkkana, saat sen verovapaana luontoisetuna, eli pyörän muodossa. Tässä on laskettuna kuinka paljon 100 € kuukausittainen etu pienentää saamaasi nettopalkkaasi, ilman veroetua tämä olisi -100 €/kk.

Vaikutus bruttopalkkaasi

0 €/kk

Vaikutus nettopalkkaasi
vuokra-aikana

0 €

Tässä on laskettuna vaikutus nettopalkkaasi vuokra-aikana, eli vaikutus nettopalkkaasi kerrottuna vuokra-ajan kuukausien lukumäärällä.

Pyörän loppulunastushinta

100 €

Pyörän loppulunastushinta on aina 100 €.

Suositeltu ennakkomaksu

0 €

Kokonaishinta ennakkomaksun jälkeen

0 €

Yhteenveto saamastasi säästöstä

Vaikutus nettopalkkaasi vuokra-aikana

Pyörän loppulunastushinta

Maksettu ennakkomaksu

0 €

-0 €

-0 €

Pyöräpaketin kustannusvaikutus työntekijälle

Säästösi pyöräpakettisi hinnasta

Säästösi prosentteina pyöräpakettisi hinnasta

0 €

0 €

0%

Laskelmassa ei ole huomioitu vakuutuksen aiheuttamaa kustannusta polkupyöräpaketin kokonaishintaan, eli saamasi etu on hiukan laskelmaa isompi. Huomioi kuitenkin, että laskelma on vain suuntaa antava esimerkki ja esimerkiksi työnantajasi luottoluokitus vaikuttaa mahdolliseen korkoon jne.