Vastuullisuutta ja helppoutta

Etufillari tarjoaa työsuhdepolkupyörät palveluna. Poistamme yritykseltä hallinnan tuskan ja tarjoamme käyttäjille valinnan vapauden.

 
Mountain Biking

Etufillari taustaa

Etufillari on perustettu kannustamaan hiilineutraaliin liikkumiseen. Tähän tavoitteeseen pyrimme helpottamalla ja nopeuttamalla työsuhdepyörä luontoisedun käyttöönottoa mahdollisemman monelle. Pyöräily säästää luontoa ja samalla auttaa meitä voimaan hyvin.

 

Helpoin tapa hallinnoida työsuhdepolkupyöriä

Ulkoista polkupyöräetu! Palvelumme avulla työnantaja voi tarjota henkilöstölleen työsuhdepolkupyörän luontoisetuna. Etufillari huolehtii palvelun hallinnoinnista ja tuo työnantajille ja työntekijöille äärimmäistä helppokäyttöisyyttä.

Business Discussion

TYÖNANTAJALLE

Pyörä, sähköavusteisena tai ilman on arvostettu työsuhde-etu työntekijöiden keskuudessa, ja lisää sekä työntekijän motivaatiota, sitoutuneisuutta, sekä jaksamista työelämässä. Pyörän käyttöä ei ole rajattu työmatkoihin, vaan se on vapaasti aina käytettävissä, näin se toimii myös etätöiden aikana. On tärkeää huolehtia riittävästä liikunnasta, pyörä on siihen oiva kannustin ja samalla se lisää työhtehoa ja hyvinvointia.

 • Vastuullisuus – Liikkumisella on vaikutuksensa ympäristöön ja tulevaisuuteen. Autamme yrityksiä toimimaan esimerkkinä ja vähentämään hiilidioksipäästöjä myös työmatkaliikenteen osalta

 • Helppous – Hoidamme kaikki luontoisedun hallinnointiin liittyvät tehtävät, kuten tilauksien ja ostojen käsittelyt, vakuutukset, rahoituksen, huollot, pyörien loppulunastukset / myynnit, muutostilanteiden hallinnoinnin jne.

 • Taloudellisuus – Maksat yhdellä kuukausilaskulla kaikki kustannukset. Kustannukset ovat selkeästi eriteltynä ja sisältävät vain toteutuneet kulut ja hallinnoinnin. Ei erillistä liittymismaksua, edullinen hallinnointi vain 10,50 €/kk/polkupyörä (ei vaikuta luontoisedun arvoon).

Commuting to Work

TYÖNTEKIJÄLLE

Uuden luontoisedun ansiosta, voit saada pyörän verovapaasti ja jopa täysin veloituksetta käyttöösi, mikäli työnantaja tarjoaa edun palkan päälle. Varsinkin sähköavusteisilla pyörillä on kevyt tehdä pidempiäkin matkoja, jolloin sillä voi korvata auton tai julkisen liikenteen käyttämistä.

Mikäli työnantajasi käyttää palvelujamme työsuhdepyörissä, niin saat etuusi myös  paljon joustavuutta.

 • Täydellinen vapaus valita mieleisesi pyörä ja siihen liittyvät varusteet ja palvelut haluamastasi liikkeestä - Huomioi kuitenkin että suuresta kysynnästä ja koronasta johtuen pyöriä on rajallisesti saatavilla

 • Aidosti valtakunnallinen palvelu, voit ostaa pyörän myös ulkomailta, eikä pyörän hankintahintaa ole rajattu.

 • Tilauksen yhteydessä voi valita kypärän ja muita lisävarusteita ja haluamallasi summalla huolto-, ja korjauspalveluja, jolloin myös ne sisällytetään samaan pakettiin verottomana luontoisetuna.

 • Vuokra-ajan lopussa käyttäjä voi halutessaan lunastaa pyörän itselleen 100 € hintaan.

 • Joustavuus, voit tehdä haluamiasi muutoksia sopimukseen myös kesken kauden.

Voit laskea luontoisedusta saamasi säästösi oheisella laskurilla

Bicycle Shop

PYÖRÄLIIKKEELLE

Emme ole pyöräliike, vaan teemme yhteistyötä pyöräliikkeiden kanssa. 

Emme ota pyöräliikkeiltä katetta, mutta haluaisimme toimia laskutuksella. Suomen Asiakastiedon tuoreimman luottoluokituksen mukaan riskiluokkamme on 1, eli kuulumme erittäin pieniriskisiin asiakkaisiin. Suomessa olevista yrityksistä vain n. 15 % on saavuttanut tämän parhaimman riskiluokan.

Tässä on meidän toimintamalli kuvattuna:

 1. Jos teille tulee asiakasyrityksemme työntekijä, joka haluaisi ostaa pyörän liikkeestänne ja sanoo että hallinnointi on hoidettu Etufillarin kautta.

 2. Asiakkaalla on käytössä meidän www-portaali (omaFillari-palvelu), josta hän voi lähettää tilausvahvistus pyynnön sähköpostiinne.

 3. Nyt sähköpostissanne on vahvistus, jossa annamme teille laskutusluvan pyörän ostoon. Tärkeää, tarkistakaa seuraavat asiat:

  • Vahvistus on tullut info@etufillari.com osoitteesta.

  • Viestissä on myös turvakoodi, tarkistakaa sillä, että kyseessä on oikea henkilö. Turvakoodi on ainoastaan teillä ja pyörän ostajalla.

 4. Jos teille sopii, niin voitte nyt luovuttaa pyörän ja lähettää meille laskun pyörästä.

 5. Ohjeistus laskutusta varten:

  • Verkkolaskuosoite: 003720933895

  • OVT-tunnus: 003720933895

  • Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503)

  • Maksuaika 14 päivää netto.

 6. Mikäli teillä ei ole verkkolaskutusta käytössä, voi laskun lähettää sähköpostitse skannauspalveluumme:

 7. Tiedot laskulle: Työntekijän työsähköpostiosoite, yritys, pyörän runkonumero ja arvioitu toimituspäivämäärä tai toimituspäivämäärä, jolloin tilaaja ottanut pyörän vastaan.

 8. Mikäli asiakas maksaa osan pyörän hinnasta itse (esim. kalliimpien pyörien kohdalla), niin tarvitsemme kuittiin koko paketin kustannuksen (ALV 0%), paljonko paketista on maksettu etukäteen ja jäljelle jäävän osuuden. Koko paketin kustannus tarvitaan, että esim. vakuutus tulee oikein.

Pyörän lisäksi pakettiin voi kuulua pyöräilykypärä, sekä pyörään tulevat kiinteät varusteet ja huollot. Huolloista saatte vapaasti sopia pyörän käyttäjän kanssa (esim. ensihuolto ja kausihuollot jne. tai miten huoltoja tarjoattekin). Kaikki nämä yhdelle laskulle.

Yritystietomme: Etufillari / Interstealth Oy, Y-tunnus 2093389-5. Osoite: Kuninkaistentie 14 B, 02610 Espoo​